O tobě..
Jsi květina co neztrácí krásnou vůni,jsi človíček bez kterého stuni.Jsi sluníčko,které prosvítá noc,jsi miláček,kterého miluji moc.Jsi zlatíčko,které mě miluje,jsi láska co štěstí slibuje.Jsi srdíčko s nádhernými city a tohle všechno má Kristýnko si ty.
Komentáře (0)