trampský písničky
Anotace: někdy zpíváme i když to neumíme,obvyle když je nám špatně.
už mi nezpivej trampský písničky
už neřikej jak mě maš rád.
ja už necitim své myšlenky
z lasky mé zbyl jen smutek jen chlad
už mi neřikej že nam bude lip
už mi nelži...nemaš mě rád!!!
tak nashle a nikdy vic
tak se měj Trampe.
každý jsme jiný a je to znát!
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)