Stále závidím
Závidím vánku, který Tě hladí
Závidím paprskům, které Tě svádí
Závidím snům, co Ti pod víčky spí
Závidím všem, kdo vídat Tě smí
Závidím vzduchu, který dýcháš
Závidím hlasům, které slýcháš
Závidím...a sama jak němá
Stále závidím...i když se to nemá
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: mauvais-ange, fuu, pavlis, Roger, blue, Sigurd II.
Komentáře (5)
Komentujících (5)