Pravda o lásce
Anotace: ..nepravda v pravdě, pravda v nepravdě
Zrcadlí se duše
...bez ducha.
Zrcadlí se v šeru
...za ticha.
Líbá okvětní lístky
smělá čarodějka,
kouzlí mlhu kolem
našich rtů.
Pospíchá světluška
na pomoc,
pomáhá najít
sen z krajek utkaný.
Šeptá les o zradě,
špnedlík vesele bodá
do mysli a vrývá jedinou myšlenku-
zapomeň.
Krajina bez okraje,
bezvýznamná cesta určující svůj cíl,
odnesl sny motýl...
..ne...netopýr.
Kaluž mraků na obloze,
kreslí mapy prokletí,
podívej se na mě dlouze,
naše láska nevzletí...
A nikdy neplánovala létat.
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)