Anotace: je to něco jak křižovatka
tak tohle je ale velké dílo. velké svojí úzkostí, zrovna jako i tím nadlehčením.
kéž bych ti směla být aspoň malou útěchou, kamaráde, kterýžto sbíráš uplakané Marušky v noci mezi kukuřicí a kukuřicí :)
13.11.2007 22:25:00 | Paralelní možnosti