Paradox lásky
Anotace: Láska dohání k smrti, dohání k šílenství, ale přesto přežívá už po staletí. Je vítězem ve všech bitvách.
Paradox lásky píši do veršů,
každý den,
v myšlenkách,
ztrácím odvahu.
Utíkám před sněním do snů,
chci Tě smazat,
ale nejsem pán svých snů.
Už neutíkej,
nestačím ti,
chci být s tebou do konce dnů.
Nestačím unikat před smečkou psů,
padám do tmy a snů,
už nevěřím andělům,
nevěřím svým snům.
Pravda je krutá,
nesmíš být, jsi zakázaná,
ale srdce říká jiná slova,
jak mám odolat
a vydržet ta hrozná muka?
Kéž bych mohl dotknout se tvé tváře,
políbit a dát říct ta dvě něžná slova.
Nechceš a já vím,
že nejsem Tvůj princ,
vím, že miluji Tě,
ale nutit lásku žít,
to nevyplácí se.
...když láska bolí, paradox
...když život tíží, paradox,
...když život k smrti se blíží,
je tohle život nebo nebytí?
Je to paradox o lásce a šílenství.
Přečteno 623x
Tipy 5
Poslední tipující: 0-0, Erion Fate, lupínek
Komentáře (5)
Komentujících (5)