Pšt..., hraje hudba
Anotace: Tak tuhle básničku jsem napsal v pátek na druhý prodloužený.
Pšt..., hraje hudba,
neobtěžuj svým tichým pláčem,
život je hra a ty jsi byl hráčem.
Nestěžuj si, prohrál jsi, tak se ztrať,
klíč k srdci jí navždy vrať.
Pak zmiz ji navždy z života,
co tě trápí? Snad ne samota,
důvěrně ji znáš,
pokaždé když slzy v očích máš.
Je to nejlepší řešení,
jak trpíš nemá tušení.
Ani jí nezajímá bolest tvoje,
je to už dávno co jsi byla moje.
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, Daerfëa, Kšanda :)
Komentáře (5)
Komentujících (5)