Láska je prchlavá jak dotyk tvého těla,
a že jsem tě kdy milovat chtěla?
Pcha...tenkrát možná snad,
ale dnes že jsi to ty měla bych ti lhát?
Časy se mění...
ale na našem odloučení už nikdo nic nezmění...
Ps. jen jsem se zamyslela
14.11.2007 12:52:00 | whiolet