K vyznání
Anotace: ...píši několik slov...
K vyznání z lásky jen malý krůček,
jak z oblaků směje se tlustý bůžek,
s ještě tlustším andělem jménem Amor,
dívají se, smějí se lidem a závidí jejich lásku…Amor
Sedím vedle nich, třetí do řady,
jen se dívám, nesměji se lidem…
A stejně jako oni, závidím jim jejich lásku,
pro přátelství, pro milence…
K vyznání z lásky jen malý krůček,
s polibky díků odevzdávám své srdce,
chovej ho prosím něžně, víš že má tě rádo,
já odlétám o kousek dále od těch dvou…
Víš lásko, k vyznání z tebe jen malý krůček,
stačí jen přece říci „ Mám tě rád, či jen miluji tě…“
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Milissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)