Mílové kroky času
Anotace: Rychlá návštěva, co se náhle ocitla v dáli... Prosím, pište i kritiku
Zlomek vteřiny,
pohledy jediný.
Údiv a úsměv,
štěstí planety.
Zlomek jen pouhý,
vysněné touhy.
Polibek krátký,
odjezd, návrat zpátky.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: xavian
Komentáře (0)