Na 1. máje
Letí kvítek medový,
letí kvítek růžový.
Letí kvítek povětřím,
já dobrou chvíli zavětřím.
Tak sednu pod strom rozkvetlý
a čekám až mě milá políbí.
Letí kvítek bělounký,
přistává na tvé líci hebounký.
Tak unášet se nechávám
a v jemnou trávu lehávám.
Tvým dotykem rozechvěn,
v kvítek medový proměněn.
Tak letí kvítek medový,
tak letí kvítek růžový.
Komentáře (2)
Komentujících (2)