K.O.
napůl ráda
na lopatkách.
na lopatkách
tiše strádá
pro lopatky
kamaráda.
napůl ráda
na lopatkách.
na lopatkách
osud hádá
na lopatkách
cizí zrada.
napůl ráda
na lopatkách.
na lopatkách
tiše vkrádá
na lopatky...
zase strádá.
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (2)
Komentujících (2)