Slzy chlapce
Anotace: láska bolí i kluky nejen holky jen to nepžiznáme
Stál tam a hleděl dolů,
chtěl odejít hrdě,se zněním zvonů.
Hleděl dolů,v hlavě měl zmatek,
přemýšlel nad časem,kam ten utek?
Láska je krajina neznámá,
bolí a někdy je krvavá.
Tečou z ní slzy,pot i krev,
chci vše vrátit o rok zpět.
Bolí mě hlava v očích mám slzy,
autor ví,že ho to mrzí.
Čas je však mocný nelze vzít zpět.
jak mám teď vydržet těch mejch pár let?
Svět je jak labyrint plný bludů,
já však mám trápení a hodně studů.
Hledí chlapec vpřed a náhle dolů,
skončí svých šestnáct let seskokem z voru...
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Emily Winnacott, Ta Naivní, okapovaroura, xavian
Komentáře (2)
Komentujících (2)