vzpomínám
Anotace: ač není nač a v tom je právě ten blues, není nač vzpomínat
Ohlédl jsem se
a možná ses ohlédla
ale nesetkali jsme se
další odstraněná vzpomínka
bumerank bolestí
zahozený ještě dál
než včera
dnes jsem oslavil náš
tisící pohřeb
pohledem do tvých očí
čím dál víc čekám i proklínám
reinkarnaci
z nočním vlaku
vždy opačným směrem
raději nevystoupím
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, pejrak, Manni3
Komentáře (2)
Komentujících (2)