Dávám ti sebe
Anotace: ........Cat Stevens - Sad Lisa
Dávám ti sebe
Toho tolik o tobě vím
A ty přesto
Přede mnou zamykáš dveře
Nejméně na sto západů
dávám ti sebe
a přesto vím že ty
se mi nikdy nedáš celý
mohu mít tvou duši nebo srdce
smím si vybrat
Dávám ti sebe
a přesto vím
že přijde den
..za rok..
..za měsíc ..
..za týden..
Kdy si budeme cizí
Bojím se zítřků
bojím se vstát
a když usínám
po tvém boku
nechci se probudit
..chci aby to byla naše poslední noc...
Chci jednou slyšet ze tvých úst..Dávám ti sebe
PS.:Možná jednou .. Si vezmu sebe zpět půlku srdce
Přečteno 435x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, excited, Loudilka, jiljovský, Bíša, Megalo'R, Monsignore
Komentáře (5)
Komentujících (5)