Jediným polibkem

Jediným polibkem

Anotace: jediným a snad ne posledním..

Jedním polibkem svádím jednu duši,
jiným, vášnivějším užívám jiné radosti,

dvě těla v jedné duši, pár okamžiků radosti,
vím moc dobře, která láska ti tak sluší.

Vždyť s flaškou od laciného moku se topíš,
voláš zoufale o pomoc, ale nikdo nepřichází,

víš, že s láskou tak lehce neskončíš,
zvlášť, když ti k srdci nový sen přichází.

Jedním polibkem svádím jednu duši,
nevím, která že je ta druhá, ale je nádherná,

vím, že mám ji stejně tak moc rád,
ale ona netuší…a tak jen říkám…
Autor Láďa, 13.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Milissa, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chjo...

13.11.2007 12:48:00 | Bíša

...krásné co se dá říct v jedinném polibku

13.11.2007 10:03:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí