Martínkovi
Když někoho osud srazí,
uzavře se do sebe,
ale pro mě jsi tu Ty
a já Tu chci být pro Tebe.
Až jednou budeš na dně,
až ztroskotá Tvůj sen,
tak si prosím vzpomeň na mě
a já pomůžu Ti ven.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, xavian
Komentáře (0)