S půvabem květiny
Anotace: Ten pro koho, je tato báseň, tak to určitě pozná. Je top jediná osaba s kterou chcina věky být.
Pohledem mě připoutáš,
a já jsem k tobě vázán.
Toužím být jen s tebou
a v mysli tě polibky laskám.
Tvoříš můj svět
a jiného již nevidim.
Bez tebe není nic,
ani slunce nevidim.
Pln touhy těším se vždy na tebe.
A mé sny zalétají za tebou.
Pln štěstí, když já spatřim tebe.
Jsem naplněn tou touhou.
Touhou tě pohladit
a láskou tě hřát.
Touhou tě políbyt
a všechno ti dát.
Splnit ti sny
a navždy s tebou být.
Splnit tvé sny
a nikdy se od tebe nevzdálit.
Snad to budu právě já,
co tě šťastnou udělá.
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, Lilly Lightová, Martanka, Aniška
Komentáře (2)
Komentujících (2)