Zklamaný,nasraný a zrazený
Anotace: Tak takhle se cítím, mysli co chceš a věř si čemu chceš.
Tak tohle by mě fakt nasralo
našel jsem si holku a co se nestalo
ona si po půl roce vyrazí na malý výlet
4 dny v Paříži donutily mé srdce kvílet
Jen já a můj kamarád z práce
hmm to asi bude pěkný prase
kluk co jede s holkou kluka
ať padnou na tebe Tantalova muka
A ty? Jidáš oproti tobě je Ježíšem
Nevím proč si vůbec ještě píšem
Nechci tě už mít ve svém světě
Nechci tě slyšet v každé mé větě
Pro mě si skončila
si pro mě všech cour královna
kéž bys z mostu skočila
pád ti snad rozum urovná
Není na tom přece nic špatného
odjet si pryč, nikomu o tom nic
neříc
Tak se nad sebou zamysli ty
i debílek, kterého máš tak moc ráda
už brzo nebude plnit jen funkci kamaráda
Dala si mu přednost přede mnou
pouze 4 dny, hmm tak to ooou
tady si trochu narazila
ježiš, teď ses urazila?
Miloval jsem tě víc než sám sebe
a teď tě budu proklínat
a duši bych vymlátil z tebe
ty kundolíze z Rožnova
srdce ti vyrval z těla
hlavou mlátil o zem
znova a znova
jen kdybys za to stál
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (2)