Princezna
Anotace: Princezna - jednou se podíváš a už z ní nespustíš oči...
Jsi jak princezna, v těch tvých nádherných šatech.
Má to celé krásný, pohádkový nádech.
Vlasy, oči, ruce, tělo tvý,
je to všechno tak mocně kouzelný.
Ty to víš a já to vím,
Nijak se tomu všemu nebráním.
Ničíš mě, když pomalu ke mě kráčíš.
Dostaneš co chceš, jiný si nepřipouštíš.
Tím, že dokonalý tělo máš,
mě prostě celýho ovládáš.
Komentáře (0)