ON!
Anotace: Psala jsem to s myšlenkou na jednoho kluka kterého hrozně miluji.
Láska je dar který dostane i ten nejchudší,
protože láska je pro člověka víc než přítel největší.
Láska je zázrak a náhoda,
myslíš jen na jedno,
a to na kluka vysněného.
Já myslím na něj celý den,
ale on ani o mě nezavadí pohledem.
Slzy se mi z očí valí,
ale jemu?......jemu to nevadí.
Ano je to ten o kterém sem často mluvila
s kterým sem se tak ráda stýkala.
Ano je to........je to ON!
A jen pro něho volám:
"Láska nidky neumírá,
a já se pro tebe ráda stanu vyvolená!"
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: svacinka.A
Komentáře (0)