Jako vím, že slunce vyjde znova zopakuju ti kdykoliv tyhle moje slova že ty jsi ten s kterým moje duše skvétá, ten jediný s kterým štastná můžu být. Sny na plno snít a životem dál jít.Nemyslet na zítřek žít ze dne na den broučku můj já do tebe sem blázen!!!