Starorůžová
Anotace: A-a-ano, nechali se unést....
Plameny svíček
S neonovým násilím
Mrkám na odrazy
V kalužích
A lačně červená
S pruhy na mém těle
/nahém/
Se mísí
S chutí vína
Na zmámených rtech.
Oddanými pohledy
Vyprovázet vyprovozené
Až na špici…
Vyostřených hrotů.
Ladné elipsy
Našich bezvládných těl
V klubku rozvášněných hadů…
A pak hledej hříšníku
Lásku…
Já
Věčně důvěřivý blázen
Sedající na jantarové květy růží
Zmámena
Sladkými plody…
pokušitelů.
Přečteno 476x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, W.O.K.O., Kávový Poutník, xavian, simsa, Bíša, Ishtar, Lasska, prostě Zuzana
Komentáře (7)
Komentujících (6)