Tajemná záře mého života
Anotace: název mluví za vše...
Tvé tělo, Tvé tváře
Uchvátí každého
Ta polární záře
Tvé oči, Tvá ústa
Už žádná země pustá
Tvá hýždě, Tvé nohy
Lákají do vody
Slušivé podvody
Tvůj úsměv, Tvá mysl
Dávají světu hned smysl
Tvé ruce, Tvé paže
S jemnou mocí kuráže
Tvá smyslnost citu
Měsíčního svitu
Tvé tělo, Tvé tváře
Uchvátí každého
Blázna i lháře
Tvá tajemná záře
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Brcko
Komentáře (1)
Komentujících (1)