Titulek?Pro tohle ani není název.
Anotace: Naposled co jsem dovolil tomu debilnímu citu, aby mě ovládl a pak pohřbil. Už zase.
Růžové brýle měním za rudé
nechť z tebe ty mrcho nic nezbude
slyším praskat tvé kosti
ten zvuk se mi líbí dosti
konečně krev tryská ti z brady
na mnou kdysi tolik milované vnady
lásku v nenávist změnilas
můžeš mě stále zraňovat,tos myslelas
tak to si na omylu, ty i tvuj kamarád
vysokou hru začali jste sami hrát
útočit bez vyhlášení války
střelit mě do zad z dálky...z Paříže
to jste si vybrali špatného soupeře
vy dvě stvůry bez páteře
bitvu jste vyhráli, však válku ne
na konci jen jeden zůstane
a tak ovládán zlobou a nenávistí
udeřím vás verbální pěstí
doufám, že způsobí hodně slz a smutku
to vy jste ze mě udělali tu zrůdu - vskutku
ps. zdrojem nenávisti bolest
jest
Komentáře (3)
Komentujících (3)