Anotace: kdo hledá najde:!!!!
takže - řeknu to takhle, působí to na mě velmi mile. Rozhodně nechci, aby to něco z toho co řeknu znělo jako snaha pošpinit tvoje dílo - prostě jen říkám co si myslím (upozorňuju na to proto, že mnozí tohle nechápou, mám dojem).
Vcelku je to krásně obyčejné. Není to ale ke škodě, příjemné, lehce čitelné a ač je to na stokrát ohrané téma a nevidím tam nic nového, nevadí mi to.
Hodně štěstí do psaní.
A.
20.11.2007 17:07:00 | Já Esther Ruth