Proč nepíšeš?
Anotace: Kdo je ve vlnách, ten není nad vlnami.
Proč nepíšeš?
Jsi tak daleko a daleko.
Moře, vlak, letadlo, hory a step.
Dívam se na nebe a kroužím v povětří,
chybíš mi.
Nechce se mi mluvit, jen se dívám.
Po louce běží bílý kůň, sem a pryč.
Dívám se do jezera, na ty vlnky.
Přečteno 633x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, Kapka, zzlatý, Sue A.
Komentáře (3)
Komentujících (3)