Krásná :-) A jestli tohle všechno získá ženich svatbou, hmm...asi to bude nejšťastnější muž planety :-)
14.11.2007 22:24:00 | Lorraine
Svadba to je obřad plný slz,
já tam nejdu,
tak jim hodně štěstí popřát zkus:-):-)
14.11.2007 21:51:00 | Pišák
Je to krásná básnička, jenže já jsem skeptik ohledně sňatků, a proto ji nedokážu zcela ocenit. Myslím však, že svou známou jsi velice potěšil, alespoň mne by něco takového potěšilo.
14.11.2007 15:55:00 | Rikitan
Hezké..... jen ta skepse dnešní doby mi nedovolí představovat si to ve své pravé podstatě...Ale když se člověk zasní...:-)
14.11.2007 15:43:00 | Ammazonic
...až mi přeběhl po zádech mrazík ...krásně napsaná svatební řeč ....zavřu oči a slyším varhany v kostele :-)
14.11.2007 11:40:00 | pavlis