Obyčejná
Anotace: Je snad některá z Vás obyčejná?
Obyčejná,
ne tak docela,
jsi krásná
já vím snad se to nedělá.
Jenže já tě mám rád,
klidně se mi můžeš smát,
přesto tě miluji
a čekám kdy se tvé oči slitují.
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Cecilka, Aniba, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)