Na loži smutně prázdném
jak smutně bojující vrazi
touha a chtíč na sobě nazí
zas sténají tiše oběti
skrývají prázdné objetí
nešťastní lovci nádherných hříchů
hledají štěstí, křičí si v tichu
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, xavian, Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)