Anotace: ...
jen ver... asi je to to jediny, co uz muzes delat... a treba... jednou... pozna... poznate...
16.11.2007 07:28:00 | qpal
myslim,ze je to spatne...ale ne naporad...jednou to treba budes moct udelat,ale ted asi ne...treba uz to ani nebudes potrebovat.....basen je zas takovy tvy vypsani,ktery boli....vykriky bolu do sveta...posloucham..
15.11.2007 10:14:00 | veronika