Kosí zpěv
Anotace: počásí má někdy zvláštní vliv na pocity a vnímání :)
Pod oknem mi kosák pěje,
koho jeho zpěv mi přiláká?
Moje srdce se nedočkavě chvěje,
tak netrap mě, mě chudáka.
Koukám v dáli z okna mého,
svým zrakem se snažím kamsi proniknout.
Jako bych čekal příchodu tvého,
na tu samotu si nemohu přivyknout.
Tak z okna v kraj hledím,
jsi někde tam, ale kde?
Bláznovství ve mně dřímá, já vím,
však stále čekám, dokud nebude konec dne.
Komentáře (0)