Kvůli tobě
Kvůli tobě,
vzbudil jsem se dnes
kvůli tobě,
zmocnil se mě děs
kvůli tobě,
vylézám z pod peřiny
kvůli tobě,
navlékám si džíny
kvůli tobě,
vcházím ven do zimy
kvůli tobě,
jdu s pocitem viny
kvuli tobě,
kupuji květiny
kvůli tobě
vždyť máš narozeniny
Přečteno 524x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, NikitaNikaT., Comparare, Manni3, aoj!!
Komentáře (5)
Komentujících (5)