Dobrou noc
Dobrou noc
Z oblohy v noci sbírám slova
Snad trochu kouzla v sobě mají
Snad pro Tebe už nejsou nová
Ač city s nimi odlétají
Rozplyneš se v polštáři
A v odrazu hvězd slzy
Na nebi i na tváři
Teď možná Tě to mrzí
A povolí v srdci napětí
Až uvidíš,že nejsi sama
Možná třeba v zápětí
Utopíš se v jeho objetí…
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, Luďka, Tereén, Gazda
Komentáře (0)