Bez cukru
Hořkou bez cukru
jsi namíchal mi
kávu černou.
Sponou sepnul
minulost mých dní
a svazek založen.
Nejsi se mnou...
Slova poslední
jsi zašeptal mi.
Zkažený jsi
stíny jiných žen.
Chvílí temnou
zlý tvůj obsah
ocitl se obnažen
a krutě zřejmý.
K nohám spadl mi
tvůj seznam
cizích jmen...
Přečteno 453x
Tipy 10
Poslední tipující: Známá - Neznámá, janewe, jedam, ona, Psavec, Pišák
Komentáře (6)
Komentujících (6)