láska,nenávist a smrt
Anotace: .....prask---....a dal uz dlouho nic.
Každým dnem tě chci nenávidět víc
každý den zapudím kousek tebe
nakonec nebude z tebe ve mně nic
já budu mít jen sebe
S každou myšlenkou na nás
s každou vzpomínkou na věci z minulosti
musím přemoci sebe zas
donutit se opět k nenávisti a zlosti
Nechci už tě nikdy v srdci mít
a pořád tě zřejmě miluju
chtěl bych chtít vidět tě zemřít
a stejně tě lituju
Rád bych zůstal živ
však láska mě dusí
chci dýchat jako dřív
opět nalézt duši
Ale to vše jsou jen slova
do těch se city nevlezou
a proto přesvědčuji se znova
kam mé myšlenky lezou
Pomalu plazí se k šílenství
chci nenávidět lásku
dívku, co jsem připravil o panenství
...přes oči dejte mi pásku
Postav mě ke zdi zády
zavři oči,natáhni ruku a....střela
mír a klid cítíš záhy
při pohledu na pád mého těla
Komentáře (3)
Komentujících (3)