Láska..

Láska..

Anotace: Láska a zase láska věčné téma.

Láska je střípeček štěstí,
Láska zdraví a dlouhý život věští.
Láska je bolest a radost současně,
Láska je na věky a nebo dočasně.
Láska je upřímná věrná i stálá,
Láska je plamen který ze srdce sálá.
Láska jsou polibky a jemné pohlazení,
Láska jsou probděné noci i sladké snění.
Láska je miluji tě,láska je mám tě rád,
Láska je zrazuji tě,nemám ti už co dát.
Láska má tisícero tváří,
Na život se směje nebo se sním sváří.
Miluj a buď v lásce stálý,
Dbej aby se její ústa smály.
Lásku hýčkej buduj a opatruj
Při své lásce vždycky stůj.
Lásce přej neb ti bude přáno,
Jak jest v bibli psáno i dáno.
Láska i srdce zlomit může,
Vždyť trny má i krásná růže.
A proto vždy si pamatuj,
Miluj a množ se a při lásce stůj
Autor Medvídek@.., 15.11.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel