Láska
Anotace: co pro mě znamenáš..
Vesmír zrozený v okamžiku,
kdy slunce vzdalo se křídel,
zářivá temnota,
bolestný polibek,
Záchraný člun v rozbouřeném moři,
oázu na poušti,
východ slunce,
letní vítr ve vlasech,
první jarní kvítí,
šílené štěstí,
můzu všech můz..
To vše pro mě znamenáš a přesto mnohem víc..
Komentáře (1)
Komentujících (1)