Faleš
Anotace: ..tak takhle se cítím po trošce falešné lásky..
Rozbijeme splavy,
vypustíme trochu falešného citu,
zabijeme davy,
snad to stihnem, dokuď sme tu.
Znečistíme i vodu,
svojí náklonností,
a pak se budem vymlouvat na shodu..
okolností.
Komentáře (1)
Komentujících (1)