Ostruhy

Ostruhy

Anotace: ...

Nenávidím lži z mraků
Střílení ze mě a z praků
Zlobu
Kterou teď mě dusíš
Dusno, které snášet musíš

Nenávidím z mraků nebe,
Nenávidím sama sebe,
Touhu, se kterou srdce padá,
Pocit, že se nemám ráda.

Nenávidím každé slovo,
Duši, víru, vyznání,
Nenávidím zas a znovu,
To, že nemám uznání.

Nenávidím zbytky lásky,
Která hyne zpoza nás,
Nenávidím vše, co slíbil,
Po zádech mi běhá mráz.
Nenávidím každého, kdo na mne jen promluví,
Nenávidím na mých nohou upevněné ostruhy!!!
Autor Ammazonic, 16.11.2007
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Pauline Toywelová, Bíša, Simísek, Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

16.11.2007 14:00:00 | Bíša

Přenádherná,skládam poklonu.

16.11.2007 11:20:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí