Do taktu spolu klepem
křídlem i kopytem
na lásku líčím lepem
na víčku procitlém ...
22.11.2007 01:27:00 | HarryHH
Víš, co se říká: Starej se o věci dobře, aby ti vydrželi! Neplatí to jen o věcech...
17.11.2007 14:11:00 | Chancer
Ty první verše jsou jako já před malou chvílí...
stát u nás za dveřmi, asi byste se vyděsili.
Ječet umím jak Viktorka.
Ale dál mě Tvoje slova uklidnila, sladká lékorka:-)
Možná to s ním zkusím ještě znova.
16.11.2007 12:55:00 | spare