Okouzlení
Anotace: Věřím ve věčnost krásy.
Rtíky jak plátky růže,
tvé sexy tělíčko,
nemůžu zapomenout,jak heboučká je tvoje kůže,
je mi s tebou krásně teplíčko.
Oči jak podmanivý třpyt paprsků na hladině,
jak pohlazení pírka-dotek tvůj,
když ruka tvá pohladí mě,
v tu chvilku ztrácím srdce půl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)