Nit lásky

Nit lásky

Anotace: Tvář osoby,kterou milujeme se zrcadlí ve všem krásném...

Tvá tvář jako růže vzkvétá,
jako sunce plane,
duše tvá je rozpuk léta
a paprsky tvé dlaně.

Oblaka jsou vlasy tvoje,
hvězdy jsou tvé oči,
jsi anděl,který slétl z ráje
a zůstal v mém srdci.

Ústa tvá jsou květní plátky,
tváře jako růže máš,
stříbrozlatou nití lásky
srdce moje opřádáš.

A já svojí to tvé zas,
ve dne,v noci,v každý čas,
navždy budu láskou plát,
vždy tě budu milovat.
Autor Akrij8, 16.11.2007
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný počin, tož ti přeji, ať ti to vydrží 1***

16.11.2007 17:26:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí