Nabídka ...
Anotace: jen tak mě to popadlo skládati básně, po radostném dni je mi moc krásně :o)
Miluješ mě a já Tebe,
snesu Ti i modré z nebe.
Mé kroky následuješ jak můj stín,
nepřestávej nikdy s tím.
Doprovázej mě celý život,
bude to mít spoustu výhod.
navzájem se milovat,
v jednom pelíšku usínat
Ráno se probouzet vedle sebe
to vše chci dělat jen pro Tebe
Říká se tomu láska,
pro mě však jen černá páska...
Komentáře (0)