Offline
Anotace: Bylo psáno pro mě....
Slunce už zapadlo,
Tma halí náš kraj!
Srdíčku se zasteskne,
Když vidí u Světlušky* offline.
Ze dne zůstala jen vzpomínka,
ukápla slza,
ukápla druhá,
i ta se rozplynula se jak duha.
*Světluška je můj bývalý nick na icq ;-)
Komentáře (0)