Touha
Úsměv je jako pohlazení po probdělé noci ,
Jako touha vidět tě a smět ti vše říci .
Podívat se ti do očí a po vlasech tě pohladit ,
Vyslechnout tvá trápení a vše napravit .
Bohužel vím, že někoho jiného v srdci máš,
Že mne svou láskou neshledáš
Asi bylo marné a naivní ,
čekat něco jiného a obzvlášť to pozitivní.
Ale život plyne dál a dál ,
Bylo by hloupé ukončit ho , toho bych se bál.
Zavřít oči a na nic nemyslet ,
na to se bojím pomyslet .
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: Luca Steavens, Mraveneček, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)