Kapky deště
Chci být jen v tvém obětí, hladit Tě a dotýkat se, líbat na tvá ústa sladce.
Lehce Tě držet za Tvé ruce, cítit při tom tlukot srdce, jít po louce plné rosy, nevadí, že budem bosí.
Jít spolu těsně vedle sebe, necítit nic, jenom Tebe, když z nebe začnou padat kapky deště, zůstaň se mnou Lásko ještě.
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišpule
Komentáře (0)