končim
Anotace: pohár trpělivosti prostě už přetek...
S malinkym světýlkem naděje
na konci beznaděje...
S mrazivým toužením
uprostřed srdce soužení...
S pohledem na věčnou vzpomínku
co nestojí ti ani za zmínku...
S tichým dotazem
proč mě hlava mučí tvým obrazem...
S němou bolestí
kradoucí i zbytky štěstí...
S krutostí a trápením
které jsou lásky znamením...
...se s tebou loučím
a se smutným úsměvem na tváři
naši lásku konečně končím...
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Justýnka, lela
Komentáře (1)
Komentujících (1)