...Co víc?...
MILUJU TĚ!
Myslím
(a doufám),
že to stačí.
Co víc Ti můžu povědět?
Miluju Tvůj úsměv,
miluju Tvé vlasy,
miluju,
když do očí Tvých
já s láskou můžu pohledět.
Jsi jako blesk
z čistého nebe.
Jsi zázrak,
který spadl na zem.
Zamilovala jsem
do Tebe.
A jsem do Tebe
blázen...
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: qpal, Janul-ka
Komentáře (2)
Komentujících (2)