Zemřela jsem pro Tvé dlaně
Zemřela jsem pro Tvé dlaně,
Které mě hřát přestaly,
Když odešel jsi z mých lovišť,
Ruce mé prázdné zůstaly.
Zemřela jsem pro lhostejnost,
zemřela jsem v srdci Tvém,
Zemřela jsem, odešla jsem,
Opuštěná – sama jsem.
Ty odešel jsi – ne fyzicky,
Jen Tvé srdce mě opustilo –
A ještě víc ,než odešel bys,
Tvé jednání – to mě zničilo.
Pro mě zemřels. Mrtva jsem já,
Já v Tvé lásce skonala,
Pro Tebe jsem léta žila,
Léta Tvůj chléb jídala.
Tvůj život je jeden plán
A můj život zkrat náhlý má,
Já jsem sama, Ty jsi sám,
Jsem Tebou zatrpklá – a zlá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)